Reteta de preparare a papanasilordin ricotta

Postat de AnyCostescu in Dulciuri
27 Aug 2013 | 17454 vizualizari

 Reteta de preparare a papanasilor

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 27.08.2013, 22:01
la 27.08.2013, 22:21
Ce aspectosi sunt si deliciosi
la 27.08.2013, 23:00
la 27.08.2013, 23:05
multumesc dragelor
la 29.08.2013, 17:58
Super papanasii tai ... ar merge facuti si din verse kaas?
la 29.08.2013, 18:20
cei aia???
la 30.08.2013, 22:29
Am vazut in poza ce faina si zahar ai folosit si ma gandeam ca stii... na oricum e o branza mai ...ca smantana...oricum merci ptr reteta
la 31.08.2013, 10:02
Eu stiu doar franceza.ce zici tu e flamanda...nu merge folosita branza aia.e prea moale ,si o sa intre multa faina.nu o sa aibe gust de branza.ia ricotta.e cu cativa centi mai scumpa dar iti ies papanasi super.cel putin mie mi-au iesit:-)
la 07.01.2014, 13:44
Ce idee buna any!! Nici la mi e nu se gaseste branza de vaci asa ca trebuia sa fac eu in casa! O sa incerc si eu cu ricotta! La favorite!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking