la 27.08.2013, 22:21 Ce aspectosi sunt si deliciosi
la 27.08.2013, 23:00
la 27.08.2013, 23:05 multumesc dragelor
la 29.08.2013, 17:58 Super papanasii tai ... ar merge facuti si din verse kaas?
la 29.08.2013, 18:20 cei aia???
la 30.08.2013, 22:29 Am vazut in poza ce faina si zahar ai folosit si ma gandeam ca stii... na oricum e o branza mai ...ca smantana...oricum merci ptr reteta
la 31.08.2013, 10:02 Eu stiu doar franceza.ce zici tu e flamanda...nu merge folosita branza aia.e prea moale ,si o sa intre multa faina.nu o sa aibe gust de branza.ia ricotta.e cu cativa centi mai scumpa dar iti ies papanasi super.cel putin mie mi-au iesit:-)
la 07.01.2014, 13:44 Ce idee buna any!! Nici la mi e nu se gaseste branza de vaci asa ca trebuia sa fac eu in casa! O sa incerc si eu cu ricotta! La favorite!!!