Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor

Postat de vasimur in Porc
3 Aug 2023 | 8316 vizualizari

Friptura de porc în pâine, la cuptor, se poate face în foarte multe feluri. M-am gândit la ceva mai special cu care ați putea să vă impresionați chiar și musafirii. Vom confecționa niște “vase de aluat” cu căpăcele, în care vom pune compoziția din carne și legume. Acest preparat poate fi servit atât ca aperitiv cât și ca fel principal. Este foarte gustos și conține puțină pâine iar umplutura este suculentă și foarte consistentă. Pentru Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa porc, ceapa, cartofi, rosii, faina, drojdie.    

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 04.08.2023, 07:46
la 04.08.2023, 19:58
Merci
la 08.08.2023, 11:43
Interesantă rețeta! Bravo!
la 08.08.2023, 14:47
Mulțumesc Cristina!
la 09.08.2023, 12:10
la 09.08.2023, 23:15
Mulțumesc!
la 11.08.2023, 01:52
Ce bunătate
la 11.08.2023, 10:02
la 14.08.2023, 16:57
Ce idee faina! venim si noi la masa
la 15.08.2023, 08:35
Poftiți la masă!
la 17.08.2023, 15:19
interesant
la 17.08.2023, 23:13
Merci!
la 30.08.2023, 20:07
Asa bunatate sa tot mananci! Arata tare bine!
la 30.08.2023, 20:40

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking