Ingrediente
- Ingrediente Reteta de pulpe de pui dezosate cu ciuperci
- 5 buc pulpe de pui dezosate
- sare, piper pt condimentat
- 3 lg ulei
- 500 g ciuperci champignon
- 1 ceapa alba
- 3 catei de usturoi
- 1 pahar cu vin rosu
- 1 pahar cu apa
- 25 g unt
- patrunjel verde tocat
- piure de cartofi
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de pulpe de pui dezosate cu ciuperci
Se spala carnea si se sterge de apa. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se asaza carnea si se rumeneste bine pe toate partile. se coate pe o farfurie si se lasa deoparte. In aceeasi cratita se pun ciupercile curatate, spalate si taiate felii subtiri. Se presara putina sare si se lasa la calit pana se evapora apa.
Intre timp se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se taie marunt iar usturoiul se taie felii. Se adauga ceapa peste ciuperci, se amesteca, apoi se pune usturoiul. Se lasa la calit 2-3 minute, apoi se toarna vinul. Se potriveste cu sare si piper dupa gust. Se lasa sa fiarba pana se evapora alcoolul, se toarna apoi apa si se pune cubul de unt. Se amesteca apoi se pun si bucatile de carne si se lasa sa fiarba impreuna 10 minute. Daca mai este nevoie, se mai adauga apa fierbinte.
Intre timp se pun cartofii la fiert si se prepara un piure dupa reteta proprie. Se serveste impreuna cu carnea si sosul de ciuperci, asezonat cu patrunjel verde tocat.
Pofta buna!
Vezi si reteta de Salata de ciuperci cu piept de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de pulpe de pui dezosate cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|