Reteta de racitura - aspic de pui si de porc

Postat de ctlina in Mancaruri cu carne
21 Feb 2024 | 1045 vizualizari

Ce-mi place aspicul/ răcitura, este usor si lejer daca este bine degresat.  Puneti un picior de porc pentru a obtine o racitura bine legata. Pentru a pregati aceasta Reteta de racitura - aspic de pui si de porc aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: pulpa pui, rasol porc, ceapa, morcovi, telina, usturoi.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 21.02.2024, 19:04
Ce bine arata!
la 21.02.2024, 19:16
la 21.02.2024, 19:20
Ce mult îmi plac răciturile...
la 21.02.2024, 20:29
Prea bine mai arata si mi-ai facut pofta. Dar cum avem si noi in plan pentru week-end racituri, o sa imi fac pofta! Nu am mai auzit pana acum de cuisoare la racituri, e ceva nou!
la 21.02.2024, 21:12
Ai imprietenit puiul cu porcul?
la 21.02.2024, 21:13
Rocsi eu asa fac tot timpul si la supe sau la couscous, se pare ca este inventie franceza https://gradinadelegume.firenews.video/gatit/de-ce-sa-bagi-un-cuisoare-intr-o-ceapa-un-truc-pe-care-inca-nu-stiai-despre-acest-condiment/
la 22.02.2024, 11:39
la 22.02.2024, 12:00
Acuma fac și eu, răcituri de porc!
la 22.02.2024, 18:46
apetisanta rau

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking