Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita

Postat de oanapl in Mancare copii
21 Sep 2022 | 6022 vizualizari
Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita

 Cu siguranta aceasta Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita va fi pe placul vostru. Se face usor, iar ingredientele principale sunt: faina, unt, oua, branza, spanac.

Ingrediente

  • Iata care sunt ingredientele pentru Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita
  •  Pentru aluat:
  • 200 g făină
  • 100 g unt 80% rece
  • 1 ou
  • 6 linguri apă rece
  • sare
  • Pentru umplutură:
  • 4 ouă
  • 550g brânză de vaci
  • 60 g făină
  • 200 g spanac congelat
  • 10 ouă de prepeliţă
  • Sare
  • 1/4 ardei gras roșu
  • 7 roșii cherry
  • 2 linguri pesmet

Mod de preparare

Acesta este modul de preparare pentru Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita:

Pentru aluat, se amestecă toată făina cu untul și sarea până se obține un aluat sfărâmicios, apoi se adaugă apa rece și oul si se frământă un aluat care se lasă la frigider cel puțin 30 de minute (învelit în folie alimentară).

Se pun la fiert ouăle de prepeliță și se lasă să fiarbă 5 minute.
Se mixează cu ajutorul unui mixer vertical, brânza de vaci cu ouăle (de găină) și spanacul decongelat și scurs bine de apă. Se adaugă sare după gust.
Se adaugă făina și se omogenizează.

Se întinde aluatul și apoi se transferă în tava unsă cu unt, tapetând și pereții. Se înțeapă aluatul cu o furculiță și se presară pesmetul.
Se toarnă 1/3 din compoziția de brânză, se așează ouăle de prepeliță, și se toarnă restul de brânză. Se așează felii de ardei și roșii cherry tăiate în jumătate. Se taie surplusul de aluat.
Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C, pentru 50-55 de minute și se lasă să se rumenească deasupra.
Se lasă să se răcorească și se servește.

Poate te intereseaza si reteta de Tarta cu somon si spanac

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv placinta cu branza si spanac

Postat de oanapl

Aperitiv placinta cu branza si spanac

Într-o tigaie încăpătoare topești untul și adaugi ceapa verde și usuturoiul tăiate rondele și un praf de sare. Lași să se călească pentru 1-2 minute, apoi adaugi spanacul...

Citeste continuarea

Balmos cu salata de castraveti

Postat de mihaelar63

Balmos cu salata de castraveti

Jintuiala se pune la fiert, intr-o oala incapatoare. Sarati. Cand jintuiala incepe sa fiarba, se toarna in ploaie faina de malai si se amesteca cu ajutorul unui tel. Atentie -...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.09.2022, 21:59
Gustoasă...!
la 22.09.2022, 06:52
Buna!
la 22.09.2022, 10:55
Imi place genul asta de tarte foarte mult.
la 22.09.2022, 11:24
la 22.09.2022, 18:32

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking