Reteta simpla de piept de rata cu sos de portocale

Postat de rocsi_1612 in Rata
28 Mar 2018 | 24731 vizualizari

A fost pentru prima data cand am gatit rata, pentru ca imi doream sa fac altceva pentru ai mei. Nu am avut emotii in pregatirea ei, ma gandeam doar sa nu o fac in sange, ca stiam ca nu o vor manca ai mei, ca ii cunosc prea bine. Cum am facut, cum nu am facut, am reusit sa pregatesc un preparat foarte gustos, o reteta simpla de piept de rata cu sos de portocale, chiar wow, asa am auzit. Singurul lucru care nu mi-a placut, a fost ca a sarit grasime din tigaie pe aragaz in timpul rumenirii si nu prea suport aragazul murdar, in rest totul a decurs foarte bine.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 03.04.2018, 22:01
Delicioasa! Si eu prefer carnea in general mai bine rumenita!
la 10.04.2018, 04:12
In interior este exact asa cum trebuie : roze !!!
la 11.04.2018, 20:13
Ancutsa, multumesc. Nu a fost carnea foarte rumenita, am incercat doar sa nu o fac prea in sange, ca m-am gandit ca nu o sa manance ai mei!
la 11.04.2018, 20:14
Mihaela, chiar mi-am dorit sa nu iese prea in sange, ca nu se atingea nimeni de ea . Asa a fost numai buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking