Reteta Ton la gratar, un deliciu servit cu cartofi gatiti la friteuza cu aer cald

Postat de oanapl in Ton
12 Dec 2021 | 8399 vizualizari

Reteta Ton la gratar, un deliciu servit cu cartofi gatiti la friteuza cu aer cald Vă invit să încercați și voi acest preparat deoarece este delicios. Pentru a obține o carne fragedă și suculentă, nu trebuie să lăsați carnea mai mult de 2-3 minute pe fiecare parte. Nu se sărează, deoarece am observat că tonul este sărat. Presupun că a fost ținut în saramură pentru a se păstra mai bine. E a doua oară când achiziționez de la Metro și de fiecare dată a ieșit puțin mai sărat, deoarece nu știam că este deja sărat. Cel mai bine e să-l țineți puțin în apă, pentru a scoate sarea din el. Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: ton, ulei de masline, cartofi, rosii cherry

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 13.12.2021, 21:46
Mă bucur că vă place! Vă mulțumesc pentru aprecieri!
la 13.12.2021, 22:10
Pentru mine o portie de cartofi!
la 14.12.2021, 11:38
Cu drag te servesc Rocsi!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking