Reteta Ton la gratar, un deliciu servit cu cartofi gatiti la friteuza cu aer cald
Postat de oanapl in Ton 12 Dec 2021 | 8399 vizualizari
Reteta Ton la gratar, un deliciu servit cu cartofi gatiti la friteuza cu aer cald
Vă invit să încercați și voi acest preparat deoarece este delicios. Pentru a obține o carne fragedă și suculentă, nu trebuie să lăsați carnea mai mult de 2-3 minute pe fiecare parte.
Nu se sărează, deoarece am observat că tonul este sărat. Presupun că a fost ținut în saramură pentru a se păstra mai bine. E a doua oară când achiziționez de la Metro și de fiecare dată a ieșit puțin mai sărat, deoarece nu știam că este deja sărat. Cel mai bine e să-l țineți puțin în apă, pentru a scoate sarea din el.
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: ton, ulei de masline, cartofi, rosii cherry
Inapoi la reteta
|