Rigo Iancsi

Postat de Roda in Prajituri
9 Iun 2009 | 13352 vizualizari

Este o reteta de prajitura din Ungaria,usoara si foarte gustoasa. Poarta denumirea unui celebru lautar ...

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 09.06.2009, 11:12
felicitari roda ...arata super
la 15.06.2009, 15:53
Vii tot timpul cu prajituri de-ti ploua in gura ,ca sa nu-ti mai spun de aspect.Iti dau un sfat( nu ca as fi mare cunoscatoare, l-am invatat si eu de la altcineva) sa nu mai fotografiezi in recipiente de inox sau pe folie de aluminiu.
la 15.06.2009, 21:00
Multumesc de sfat.Am atatea tavi si recipiente de inox,cratite si craticioare , pe care le-am castigat la Acasa in bucatarie incat mi-am zis ca trebuie sa le folosesc.Acesta de sub Rigo Jancsi nu este de inox , ci tot primit de la televiziunea Acasa, cand am venit din Bucuresti cu un portbagaj de vase.Atunci, am aparut si la televizor, iar in culise am gatit cu Monica Ghiuta, care , pe atunci , gatea de zor la acea televiziune.
la 18.06.2009, 17:57
fara suparare, dar ca toate retetele Rodei, sunt preluate cu tot cu foto din carti,r eviste, nu din bucataria ei cu oale si craticioare. n-am nimic cu nimeni, daca asta e pasiunea ei...
la 19.06.2009, 10:19
Bunico, am mai scris, dar vad ca cineva a stres mesajul, poza este scanata de Roda, nicidecum nu e poza ei.
la 19.06.2009, 11:43
Roda,la sfarsitul retetei ai specificat sursa fotografiei http://www.kulinarika.net,iar mai jos sustii totusi ca e poza ta: "Acesta de sub Rigo Jancsi nu este de inox , ci tot primit de la televiziunea Acasa, cand am venit din Bucuresti cu un portbagaj de vase". Cum e pana la urma? Adevarul o fi undeva pe la mijloc,dar corect ar fi sa-l stim si noi.
la 19.06.2009, 18:26
Hai, ma, nu va mai certati. Poza asta eu am pus-o retetei si am specificat sursa pentru ca unele poze pe care mi le trimite Roda nu au calitatea necesara publicarii. Asa ca-mi permit sa le mai schimb.
la 19.06.2009, 18:29
Micule, bucatarasul este un site unde postezi propriile retete, dar unde poti sa-ti salvezi si retete care ti se par interesante si o sa le incerci cumva. Dupa cum vezi, iti poti construi o pagina culinara exact cum doresti. Chiar te invit sa postezi si tu retete sau sa-ti alegi retete de aici in categoria favorite.
la 19.06.2009, 18:29
Altfel, daca intri aici doar sa critici nu mai ai mult pina la banare totala. Multumesc
la 19.06.2009, 22:54
Nu-mi place si nici nu vreau sa ma cert cu nimeni... Daca am dat impresia de asa ceva...iaca am sa-mi cer si scuze...

Daaar...daca tot m-am ponit......Si mie imi place sa fac poze...la mancare,la copchii,la gaze si la muste... Mi-ar placea sa particip la concursuri de profil,dar sunt constienta ca "n-am cu ce",asa ca stau linistita in banca mea...Si cu asta am spus tot...

Roda,nu am nimic personal cu tine,nu vreau sa mi-o iei in nume de rau...daca "domnu' administrator" este de acord cu asta si considera ca "munca" ta se muleaza pe formatul site-ului...ENJOY!
la 22.06.2009, 03:55
1. Roda a zis clar ca n-o intereseaza concursul
2. Retetele fara poza proprie puncteaza la fel ca retetele fara poza. Reteta cu poza proprie primeste 500 puncte, celelalte variante doar 50.
3. Pe bucataras.ro iti poti construi pagina culinara in care sa-ti pastrezi ce retete vrei, de unde vrei, cu ce poze vrei. Am exemplificat si mai sus in sensul ca nu exista restrictii daca gasesti o reteta care-ti place intr-o revista si vrei s-o pastrezi in pagina ta culinara de pe bucataras pentru a nu tine revista 100 de ani prin casa
la 31.08.2009, 17:03
Eficienta98 Incrediente:2oua/un sfer de pachet de margarina(Unirea/Linco/Rama)/o cutiuta 150g Fineti/un sprei de fisca/nuca de cocos sau ciocolata/3linguri de zahar/un praf e copt'in otet/putina esenta de rom/o ciocolata simpla/faina cat cuprinde/un varf de sare(foarte putina) Mod de prepararee ia un vas lat,se pun cele 2oua,se pune un sfert de pachet de margarina(Unirea/Linco/Rama),se pune faina/cat cuprinde/,pachetul de praf de cot(un pliculet),se framanta pana se face o coca,apoi se pune la copt 20-25-30min.,cand se coace se scoate din cuptor,se pune fineti-1,apoi frisca-2,apoi se presare ciocolata sau nuca de cocos,se presare pe prajitura sau tort. POFTA BUNA!!! si va rog sa'mi spuneti dak reteta mea,foarte rapida si se poate face din 1-2, si tort si prajitura...
la 31.08.2009, 17:05
sa o incercati ese fabuloasa PRIMA DATA NU M-AM MAI OPRIT DIN MANCAT
la 18.06.2021, 12:03

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking