Risotto cremos cu sofran si baby spanac

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
23 Noi 2015 | 4513 vizualizari

Este pentru prima oara cand fac un risotto si declar cu toata convingerea ca este cel mai bun orez pe care l-am mancat vreodata. Este cremos, moale, l-am facut in ideea de al servi alaturi de o friptura de pui, dar merge mult mai bine simplu, sa-l poti degusta din plin, pentru ai simti aromele si textura. Sofranul, chiar daca este cel mai scump condiment din lume, l-am cumparat pentru ami satisface curiozitatea. Nu am gasit pana acum mancarea potrivita pentru al folosi, insa se potriveste foarte bine cu orezul, cu risotto…Ce este esential la acest fel de mancare cu orez: se foloseste orez cu bobul rotund(Arborio), se amesteca mereu(nu se lasa nesupravegheat), se adauga treptat lichidul(supa).

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 23.11.2015, 15:33
Noua ne place orezul mai sec cu bobul bine umflat . Dar dupa descriere si ingrediente m-ai convins
la 23.11.2015, 15:44
Multumesc tuturor pt aprecieri!
la 23.11.2015, 15:45
Miha, sa-l incerci, sunt sigura ca-ti place
la 23.11.2015, 18:17
la 23.11.2015, 19:08
la 23.11.2015, 20:49
la 23.11.2015, 22:13
Mmmm, ce bun trebuie sa fie!
la 23.11.2015, 22:43
Ce bun arata!Si eu il fac mereu cu sofran....dar indian...si muuuult patrunjel
la 24.11.2015, 08:59
Like!
la 25.11.2015, 09:44
excelent...o bunatate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking