CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!

Risotto cu ciuperci, ghimbir si parmezan Delaco

Postat de AlexTeacher in Reteta de vedeta
12 Oct 2015 | 4734 vizualizari

Pentru mine risotto-ul este unul din preparatele cu cel mai mare caracter. N-am putut niciodata sa explic cuiva in totalitate cum se face risotto-ul perfect pentru ca pur si simplu il simti cand este gata. Iar fiecare tip de orez de risotto reactioneaza intr-un fel si "inghite" dupa caz mai mult, sau mai putin stock. De-aceea este foarte bine sa te documentezi foarte bine inainte de a face un risotto. Si sa pui muuuult suflet !

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 12.10.2015, 21:22
la 12.10.2015, 21:24
Trebuie să gust de la tine O singură dată am probat, din pungă de la LIDL deLuxe Nu cred că l-am pregătit cum trebuie sincer nu mi-a plăcut Mulțumesc pentru imaginile de pe parcursul pregătirii Așa o să mă încumet la prepararea minunatului risotto Asta după o documentare, cum spuneai, bine amănunțită
la 12.10.2015, 21:26
la 12.10.2015, 21:32
bun tare
la 12.10.2015, 22:58
foarte bun trebuie sa fie
la 12.10.2015, 23:00
La Risotto cel mai important este orezul. Arborio sau Carnaroli iti recomand. Apoi stock-ul. O supa foarte gustoasa in care sa-l fierbi. Se pune treptat (la fel, foarte important). Totodata este esential sa ai un vin alb calitativ. Fara usturoi, o ceapa-maximum doua delicate, nu iuti...ciuperci, alune prajite, dovleac sau multe alte minunatii de combinatii merg perfect. Untul se adauga la sfarsit, sa fie cremos. Si parmezanul, la fel, de foarte buna calitate, ras si incorporat la sfarsit. L-ai servit imediat dupa ce l-ai gatit, nu-l lasi sa se raceasca. Bobul trebuie sa fie USOR, si aici subliniez USOR al dente. Nu nefiert, ca multi confunda asta.
la 12.10.2015, 23:14
excelent
la 13.10.2015, 08:18
Superrr!
la 13.10.2015, 08:25
Super!
la 13.10.2015, 08:28
Ce bunătate!
la 13.10.2015, 10:17
la 13.10.2015, 21:42
Alex, te pupacesc Multumesc tare mult pentru indicatiile, post reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking