Risotto cu sparanghel

Postat de Brindusa in Aperitive / Garnituri
3 Iun 2010 | 7374 vizualizari

V-am spus ca am gasit sparanghel romanesc? Si pentru ca nu mai e mult pana trece vremea lui, m-am grabit sa fac un risotto.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 03.06.2010, 23:54
adica sa inteleg ca nu exista sparanghel romanesc in romania?
la 03.06.2010, 23:57
Nu cred. Se gaseste numai la supermarketuri adus de cine stie unde, ca niciodata nu scrie provenienta. Si e cam uscat. Eu am gasit intr-o piata, la o femeiecare mi-a zis ca il cultiva de vreo 30 de ani, dar pana acum il vindea in alta parte.
la 04.06.2010, 08:13
MM ce bun ee
la 04.06.2010, 09:16
mie imi place foarte mult orezul gatit in toate felurile, dar trebue sa recunosc ca nu am mancat niciodata cu sparanghelarata foarte apetisant5 furculitepentru o portioara
la 04.06.2010, 10:11
yami-yami 5 furculite
la 04.06.2010, 10:42
Excelent !!!!
la 04.06.2010, 10:57
Arata minunat Brandusa !
la 04.06.2010, 11:22
arata super
la 04.06.2010, 14:36
Multumesc va pup pe toti Mi-am descoperit pasiunea pentru sparanghel
la 05.06.2010, 09:06
E un deliciu pentru mine care iubesc sparanghelul !
la 07.06.2010, 22:40
Mmmm, cred ca este delicios! Numai minunatii ai facut
la 07.06.2010, 23:16

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking