Rosii intregi in bulion

Postat de kamy in Conserve
12 Oct 2011 | 15298 vizualizari

In zona unde-i situata"mosia"mea,e un soi de rosii,care se numesc tiganesti,datorita faptului ca sunt foarte rezistente.Le-am prasit anul trecut in primavara si vreau sa va spun ca rasar,pe aceeasi portiune si daca ari cu tractorul,Mai mici decat cherry(si de astea am avut),nu necesita copilit,nu trebuie pus arac dar trebuie multa rabdare la cules.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 13.10.2011, 21:47
lau,gabitza,mona....multumesc
la 13.10.2011, 21:48
rocsi....mi-o dat D-zeu dar castraveti n-am grav
la 13.10.2011, 21:48
eduard....ms
la 13.10.2011, 21:49
alinutzika....asa-i
la 13.10.2011, 21:50
mirela...iti dau cu mare drag,ca am de unde
la 13.10.2011, 21:50
daca ne tot multumesti nu ar fi bine sa ne trimiti si noua cate un borcanel
la 13.10.2011, 22:40
la 29.11.2011, 23:19
Kami soiul asta imi trebuie mie , mereu dau kix cu rosiile
Astept sa vad ce bine o sa arate la iarna in friptura

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking