Rosii umplute cu costita si cascaval

Postat de gaby_d in Aperitive / Garnituri
14 Oct 2009 | 3950 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 15.10.2009, 09:25
suna tare apetisant !!!
la 15.10.2009, 18:07
sunt tare bunute Alina
la 16.10.2009, 23:32
Un aperitiv excelent ! Nu cumva trebuie sa fie cuptorul mai putin incins si coapte la foc moale ?
la 17.10.2009, 11:47
@Bunica.in reteta din revista scria ca se baga la cuptor 10minute,dar sincer in 10minute nici nu ar fi apucat sa se incalzeasca.Am facut si eu si o amica de-a mea si le-am lasat destul de mult,la foc potrivit,pana a fost patrunsa bine rosia;coapta de fapt...
la 19.09.2010, 01:43
numai 4 ma lasat sa pun
la 20.09.2010, 23:10
am pus eu a cincea furculita ,mama da' ce avatar ai Gaby....te-ai molipsit de la Mircea
la 20.09.2010, 23:15
Mircea ca Mircea dar uite la Gaby ce apus

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking