Rosii uscate in ulei
Postat de alice_ciobanu in Conserve 13 Sep 2012 | 5069 vizualizari
E timpul rosiilor, asa-i? So... daca e timpul lor si tot am vorbit cu ceva timp in urma despre rosii si calitatile lor miraculoase, am pregatit ceva buuun-buunnn pentru retete din bucataria albinutzei :)) Na... si am luat eu niste rosii, si le-am copt, pardon uscat in cuptor... cu soarele mai greu si nu risc :P Asa pe o caldura infernala am dat foc aragazului meu vechi si antic, super obisnuit (sa ma milogesc pentru un coptor electric? :D ), creand o senzatie mai tare ca-ntr-o bania ruseasca... adica ceva gen crapi dracu' de cald si iti vine sa iesi da' n-ai unde te racori... ca na... zapada rece afara nu-i! Si astfel, dupa vreo 3 ore de caldura sufocanta la foc mic-mic si intretinut.... iaca rosiile mele numa' bune de folosit in tot felul de saraturi.
Inapoi la reteta
|