Rosii uscate in ulei

Postat de alice_ciobanu in Conserve
13 Sep 2012 | 5069 vizualizari

E timpul rosiilor, asa-i? So... daca e timpul lor si tot am vorbit cu ceva timp in urma despre rosii si calitatile lor miraculoase, am pregatit ceva buuun-buunnn pentru retete din bucataria albinutzei :)) Na... si am luat eu niste rosii, si le-am copt, pardon uscat in cuptor... cu soarele mai greu si nu risc :P Asa pe o caldura infernala am dat foc aragazului meu vechi si antic, super obisnuit (sa ma milogesc pentru un coptor electric? :D ), creand o senzatie mai tare ca-ntr-o bania ruseasca... adica ceva gen crapi dracu' de cald si iti vine sa iesi da' n-ai unde te racori... ca na... zapada rece afara nu-i! Si astfel, dupa vreo 3 ore de caldura sufocanta la foc mic-mic si intretinut.... iaca rosiile mele numa' bune de folosit in tot felul de saraturi.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 13.09.2012, 10:28
super
la 13.09.2012, 11:00
Am vazut ca a inceput lumea sa faca genul acesta de reteta!
la 13.09.2012, 11:06
Super tare...de trecut la favorite
la 13.09.2012, 11:49
Super!
la 13.09.2012, 12:04
la 13.09.2012, 14:07
dementiale! sunt de neinlocuit, au un gust fantastic si dau atata savoare !
la 13.09.2012, 14:38
harnicuta
la 13.09.2012, 16:55
o idee numai buna
la 13.09.2012, 21:26
Ce bune sunt
la 16.09.2012, 23:28

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking