Rosii uscate in ulei

Postat de andaoana in Conserve
17 Oct 2013 | 4630 vizualizari

De ce sa mai cumparam rosii uscate din comert cand le putem face chiar noi .

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 17.10.2013, 14:48
Bune
la 17.10.2013, 15:41
FFF bune!!1 Le folosesc si eu la diferite mancaruri, dar cumparate la borcan din magazin. In ceea ce priveste sterilizarea recipientilor(borcan), ea se face inainte de a pune materia prima in borcanul sterilizat...adica prin distrugerea microbilor si a microorganismelor prin fierberea borcanelor sau sterilizarea in cuptor la 160 grade timp de 20 minute. Ceea ce ne descrii tu la sterilizare este de fapt un procedeu de conservare a alimentelor. Sper sa nu fie cu suparare....
la 17.10.2013, 15:57
Dia
la 17.10.2013, 16:03
Simona multmesc , asta nu este un motiv de suparare
la 17.10.2013, 19:25
Nu am folosit niciodata rosii uscate insa imi place cum arata acolo la tine in borcan

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking