Rosii uscate la borcan, conservate in ulei de masline

Postat de simona72 in Conserve
26 Oct 2015 | 2754 vizualizari

De fiecare data cumpar din magazine rosii uscate si conservate in ulei. Dar niciodata nu m-am gandit ca voi face asa ceva acasa, in cuptor. Doar Laura Nechita e de vina, stiti voi care:))), urata aia care-mi este tare draga, dar draga rau, pentru toate bunatatile pe care ni le aduce. Regretul meu este ca nu am facut reteta in plina vara, cand erau rosii de toate neamurile prin piete, cand aveai de unde alege de la tzarani si nu aveai grija lor.Trebuie sa alegeti un sortiment de rosii care nu sunt prea zemoase, eu le-am ales pe cele lunguiete, am mai gasit cateva rosii galbene si am ales dintre ele care mi sau parut mai ok dup ace le-am feliat. Eu le-am facut de ceva vreme, reteta statea la pastrare doar chef de a scrie nu aveamJ) Multumesc Laurita!!>:D

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 26.10.2015, 09:54
Bune!
la 26.10.2015, 09:59
sunt foarte bune
la 26.10.2015, 10:00
la 26.10.2015, 10:18
Fetele care stati la casa si aveti gradina sau cu parinti la tzara....sa fecti si sa le uscati la soare...sunt o nebunie
la 26.10.2015, 11:08
la 26.10.2015, 11:31
la 26.10.2015, 11:51
la 26.10.2015, 12:25
Si mie imi plac foarte mult!
la 26.10.2015, 13:46
Ce vrednicuta ai fost! Ziceam ca fac si eu, dar n-am mai apucat.
la 26.10.2015, 15:52
La anul poate ma invrednicesc si eu s afac...
la 26.10.2015, 17:02
Si eu le-am facut pe ultima suta de metri
la 26.10.2015, 17:33
la 26.10.2015, 20:02
la 27.10.2015, 12:39
la 19.11.2015, 14:31
De cand vreau si eu sa fac....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking