Rosii uscate pentru iarna

Postat de Ela68 in Vegan / Raw vegan
7 Oct 2012 | 9092 vizualizari

Cand am auzit prima data de rosii uscate, am fost putin reticenta. Nu-mi imaginam ca pot fi atat de gustoase. Mai bine zis delicioase. N-aveam nimic de pierdut decat sa incerc o data si sa-mi fac o parere. Ei bine, acum stiu. Sunt exceptionale. Stiu ca exista mai multe metode de uscare cum ar fi la soare sau cu ajutorul aparatului de deshidratat.. Dar cum deshidrator nu am si la soare nu le usuc, avand in vedere praful din Bucuresti, am ales metoda uscarii in cuptor. Deocamdata, le-am degustat cu putina paine, intingand cu nesat in uleiul aromat, alaturi de un gratar de pui. Astept si alte idei de folosire de la cei mai putin novice in utilizarea acestei delicatese.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 07.10.2012, 20:34
facute de tine ce bune
la 07.10.2012, 20:35
nici eu n-am crezut ca-s asa bune.
la 07.10.2012, 22:31
Foarte bune sunt
la 07.10.2012, 22:52
la 07.10.2012, 23:01
Foarte faine
la 08.10.2012, 00:30
la 08.10.2012, 08:58
la 08.10.2012, 09:09
la 08.10.2012, 09:36
ieri am pus in blender 4 rosii(uscate ) cu 2 catei de usturoi, putin ulei de masline si a rezultat un sos prin care am trecut niste crutoane pe care le-am folosit la o supa crema de legume.
buuuuun !

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking