Rulada cu crema de lapte praf
Postat de miha in Prajituri 9 Ian 2010 | 40513 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (25)
la 13.02.2010, 22:32
Sau poate de la laptele praf. De care ai folosit? Crema este molicica, dar se intareste foarte bine dupa cateva ore la frigider.
la 14.02.2010, 09:10
am gasit numai de la dr oetker ,dar si la frigider tot asa a ramas! oricum la gust e foarte buna , o sa caut si alt lapte praf si o voi incerca!
la 17.02.2010, 01:11
laptele praf de bebe nu e bun?Mi-a ramas de la nazdravanul meu si nu stiu ce sa fac cu el.
oricum reteta e super
la 17.02.2010, 09:25
Ionela, laptele de la dr Oetcher este foarte bun. Nu stiu de ce a ramas moale crema. Poate ceasca ta o fi fost mai mare decat a mea.
la 17.02.2010, 09:28
Adina, din experienta mea nu recomand laptele praf de bebe la ciocolata de casa. Nu se intareste asa cum ar trebui. Dar la reteta asta cum nu trebuie sa fie crema foarte tare poti incerca. Eventual cu jumatate din cantitati.
la 30.11.2010, 19:15
nu stiu cum ati rulat-o voi , dar mie mi s-a lipit toata partea de deasupra prajiturii de hartie si cand am desfacut-o pt a o umple mi-a fost f greu si chiar s-a rupt. deci a fost un fiasco total. sa vedem totusi la gust cum e ??!!!
la 30.11.2010, 21:19
Crisadi, hartia de copt ai presarat-o cu zahar? Acesta se pune tocmai pentru a preintampina ceea ce ti s-a intamplat. Poate blatul a fost prea moale (mai trebuia copt) si daca l-ai mai tinut rulat atunci s-a inmuiat si mai tare si atunci evident ca s-a lipit.
Imi pare rau ca nu ti-a iesit, poate macar de gust vei fi multumita.
la 09.12.2011, 21:56
Multumesc!
COMENTEAZA