Ruladă de cașcaval în crustă de mac

Postat de CulinaryRainbow in Aperitive / Garnituri
13 Apr 2015 | 8828 vizualizari

Azi vă propun un aperitiv care se prepară extrem de ușor și care are, de fiecare dată, mare trecere la mesele festive. Am gustat multe sortimente, am văzut și în comerț, așa că mi-am zis să-ncerc și eu. Varianta pe care am pregătit-o este o combinație de brânzeturi și arome de piper roșu și verde. Crusta de mac, însă, mi s-a părut cea mai interesantă. Dă ruladei o textură și un aspect apare.

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 14.04.2015, 09:52
Mulțumesc! Mă bucur!
la 14.04.2015, 10:49
la 14.04.2015, 13:51
la 14.04.2015, 15:30
Arata intr-un mare fel!
la 14.04.2015, 17:13
la 14.04.2015, 17:58
Ce frumos arata
la 15.04.2015, 08:26
Arata tare bine!! Ai amestecat cele doua feluri de cascaval?? Aici nu-mi dau seama cum ai facut
la 15.04.2015, 15:25
la 15.04.2015, 17:43
Frumoasa rulada
la 17.04.2015, 11:14
Mulţumesc tuturor. Da, Simona. Pui cele două feluri de caşcaval în apa fierbinte ca să se topească iar când le verşi în strecurătoare ca să se scurgă apa, ele o să se întrepătrundă.
la 18.04.2015, 09:30
Ce bunătate!
la 18.04.2015, 11:02
Cris
la 05.11.2021, 10:23
la 27.12.2021, 23:22

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking