Rulada de pui cu carne tocata
Postat de miha in Aperitive / Garnituri 15 Dec 2009 | 10677 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 16.12.2009, 00:30
foarte interesant!
la 16.12.2009, 13:32
la favorite, si asa trebuie facuta
la 16.12.2009, 13:49
mi-e tare foame!! intrebare: au stat rulourile singure, sau ai infipt o scobitoare, sa nu se desfaca?
la 16.12.2009, 14:04
Anca, am incercat cu primul sa-l prind cu o scobitoare, dar nu prea mi-a reusit. Tocatura a iesit molicica si dadea pe alaturi daca strangeam prea tare, sa pot infinge scobitoarea. Pe celelalte le-am lasat fara scobitoare, le-am pus in tava cu capatul prins dedesupt si n-au fost probleme.
la 16.12.2009, 16:31
sunt bune completarile astea,vad eu cand imi fac timp s-o testez.azi am facut pui stifado cu pilaf cu ciuperci,da' ce ma fac ca mi-a luat Cezaru' aparatu.poate mi-l aduce diseara(poze pe etape parca mai aveam prin pc)
la 16.12.2009, 18:28
Deosebite, chiar merita incercate, arata foarte bine!
la 16.12.2009, 20:59
atunci cand le fac din muschi de porc pun in mijloc diferite legume si ou ,leg ruada cu ata si o asez in forma de chec;oricum arata f. frumos.
la 16.12.2009, 21:57
Multumesc mult!
la 18.12.2009, 16:02
COMENTEAZA