Rulada din carne de porc afumata

Postat de Constelatialeu in Porc
23 Dec 2015 | 5737 vizualizari

Cand se transeaza porcul, dar nu ca la macelarie ci asa cum am pomenit eu de mic copil,dupa ce se ia osanza este o bucata de carnita foarte subtire, nu stiu cum se numeste, dar partea aia obisnuim sa o afumam si sa o pregatim in diverse forme. Azi am ales o rulada fiarta-n zeama de varza.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 23.12.2015, 19:16
Oooo, ce bunăciune O trec pe lista de făcut zilele viitoare
la 23.12.2015, 19:23
fain arata
la 23.12.2015, 19:33
arata super
la 23.12.2015, 20:16
la 23.12.2015, 20:22
Mama cat de faina este!
la 23.12.2015, 20:29
Multumesc, dragilor !
la 23.12.2015, 20:44
Ioi, cum arata asta! Super!
la 23.12.2015, 21:10
Bună idee ai avut!
la 23.12.2015, 22:12
Asta-i de noi Cleme!
la 23.12.2015, 22:19
buna rau
la 23.12.2015, 22:36
Cat de bine arata! Cred ca este super delicioasa!
la 24.12.2015, 20:26
ioi tu Cleme, cum arata!
la 25.12.2015, 13:26
Ce faina ti-a iesit! Am pus reteta la pastrare sa o probez.
la 15.12.2016, 20:53
Super reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking