Rulada din piept de curcan, cu bacon si ciuperci, la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Postat de diaconta in Multicooking 19 Apr 2019 | 3257 vizualizari
Nici nu ştiţi voi ce bucurie a fost pe mine când acest gadget a poposit în bucătăria mea. Alegerea perfectă atunci când vrei să găteşti des dar nu ai prea mult timp la dispoziţie sau când vrei o mâncare gătită lent,sănătoasă care să-şi păstreze proprietăţile nutritive. Putem de asemenea să sotăm sau să gătim la abur.
Multicooker-ul Express cu gătire sub presiune are 4 moduri de preparare,gatit rapid(sub presiune),slow cook(gatire lentă),la aburi sau sauté.
Având control digital, cu o singura atingere putem sa alegem programul de gatit potrivit, alegând din cele 8 setari pentru gatit. Eu ziceam că este atât de inteligent încât poate găti şi un începător în ale bucătăriei, iar ideile îţi vin pe loc doar analizându-i funcţiile.
Capacul se închide etanş sau se deschide printr-o simpla rotire, ceea ce ne face să ne simţim în siguranţă, mai ales că eu aveam o spaimă îngrozitoare de oala sub presiune.
Mai multe informații despre acest aparat, precum şi despre reducerea de 30% de care puteți beneficia acum, găsiți aici
Această rețetă este foarte potrivită pentru o masă de sărbătoare.
Pentru preparatul de azi, am folosit functiile de gatit rapid, la aburi si sauté.
Inapoi la reteta
|