Rulou de carne cu glazura dulce acrisoara

Postat de doralinda72 in Mancaruri cu carne
31 Mar 2013 | 8880 vizualizari

Eu aveam o alta modalitate de a prepara acest rulou, dar cum vreau sa incerc noi retete, am zis sa o incerc si pe aceasta! Ei bine, mie mi-a placut, dar sotul ar fi dorit fara glazura, deci, e la alegerea si gustul vostru daca o veti folosi sau nu!

Inapoi la reteta

Comentarii (51)

la 01.04.2013, 22:47
Rocsi, loredana
la 01.04.2013, 23:34
Aromat si apetisant
la 02.04.2013, 11:10
super reteta
la 02.04.2013, 12:21
Diana,mihaela
la 06.04.2013, 00:34
Meniul zilei m-a adus la tine
Imi place varianta de rulou cu carne tocata-versus- vesnicile chiftele inecate in ulei .Precis am sa testez ce ne-ai propus
la 06.04.2013, 10:19
Mihaela multumesc frumos ptr incredere!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking