Rulouri de primavara cu ricotta
Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri 14 Mai 2016 | 2544 vizualizari
O varianta italiana a faimosului Rulou de primăvară chinezesc.
Serviti-l cald, acompaniat de o salata verde asezonata, este delicios si surprinzator.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 14.05.2016, 21:17
Ce bune trebuie sa fie!
N-am folosit foi de orez pana acum, dar o sa le testez si eu.
la 14.05.2016, 21:18
bune
la 14.05.2016, 21:22
am un pachet de foi de orez in camara.... trec reteta la favorite si-mi propun sa testez cat de curand reteta ta....
la 14.05.2016, 21:23
Cred ca au fost deliciosi!
la 14.05.2016, 21:24
Nu stiu eu din astea, dar daca ma inviti la masa o sa gust...;-bd
la 14.05.2016, 21:52
De facut!
la 14.05.2016, 22:42
daca's de primavara,vreau
la 15.05.2016, 00:55
Ce-mi plac mie rettele acesteaversatile Teoretic pot fi preparate cu o multitudine de umpluturi
la 15.05.2016, 08:46
vin la masa!
COMENTEAZA