Rulouri de primavara cu ricotta

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
14 Mai 2016 | 2544 vizualizari

O varianta italiana a faimosului  Rulou de primăvară chinezesc. Serviti-l cald,  acompaniat de o salata verde asezonata, este delicios si surprinzator.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 14.05.2016, 21:17
Ce bune trebuie sa fie!
N-am folosit foi de orez pana acum, dar o sa le testez si eu.
la 14.05.2016, 21:18
bune
la 14.05.2016, 21:22
am un pachet de foi de orez in camara.... trec reteta la favorite si-mi propun sa testez cat de curand reteta ta....
la 14.05.2016, 21:23
Cred ca au fost deliciosi!
la 14.05.2016, 21:24
Nu stiu eu din astea, dar daca ma inviti la masa o sa gust...;-bd
la 14.05.2016, 21:33
la 14.05.2016, 21:52
De facut!
la 14.05.2016, 22:25
la 14.05.2016, 22:42
daca's de primavara,vreau
la 15.05.2016, 00:55
Ce-mi plac mie rettele acesteaversatile Teoretic pot fi preparate cu o multitudine de umpluturi
la 15.05.2016, 08:46
vin la masa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking