Rulouri festive

Postat de adnas54 in Aperitive / Garnituri
17 Mar 2010 | 17609 vizualizari

Reteta am gasit-o in revista "Bucataria pentru toti" din martie. E modificata, reteta originala este cu fileuri de somon.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 18.03.2010, 06:11
Si papam dovlecelul asa....crud ?
la 18.03.2010, 07:11
pare crud in foto, dar Sanda scrie ca-l fierbe citeva minute
la 18.03.2010, 10:42
Imi place cum arata,cred ca sunt tare buni.
la 18.03.2010, 14:41
Am vazut si eu reteta si m-a atras, dar nu m-am invrednicit sa o fac. Ma bucur mult ca cuneva a fost mai vrednic si incercat-o.
la 18.03.2010, 21:09
mi-ai luat-o inainte!Am vazut si eu reteta si mi-a placut mult. Bravo
la 20.03.2010, 16:39
Dragele mele sa stiti ca se fac foarte usor si sunt de efect. Daca le faceti cu somon ca-n revista, efectu va fi mai mare.
Va sarut pe toate. Sanda
la 30.03.2010, 20:53
Mmm, le stiu si eu, cred ca sunt delicioase De mult vreau sa le fac, poate de Paste . Daa, cu somon si crema de branza
la 22.03.2011, 15:21

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking