la 18.03.2010, 06:11 Si papam dovlecelul asa....crud ?
la 18.03.2010, 07:11 pare crud in foto, dar Sanda scrie ca-l fierbe citeva minute
la 18.03.2010, 10:42 Imi place cum arata,cred ca sunt tare buni.
la 18.03.2010, 14:41 Am vazut si eu reteta si m-a atras, dar nu m-am invrednicit sa o fac. Ma bucur mult ca cuneva a fost mai vrednic si incercat-o.
la 18.03.2010, 21:09 mi-ai luat-o inainte!Am vazut si eu reteta si mi-a placut mult. Bravo
la 20.03.2010, 16:39 Dragele mele sa stiti ca se fac foarte usor si sunt de efect. Daca le faceti cu somon ca-n revista, efectu va fi mai mare.
Va sarut pe toate. Sanda
la 30.03.2010, 20:53 Mmm, le stiu si eu, cred ca sunt delicioase De mult vreau sa le fac, poate de Paste . Daa, cu somon si crema de branza