Sabzi polou - Orez iranian verde cu ierburi

Postat de mitinita in Aperitive / Garnituri
4 Feb 2011 | 6821 vizualizari

In Iran,se serveste cu peste prajit.Eu l-as manca oricand,daca s-ar gasi si la noi ierburi ca la ei. Un kg de ierburi costa cam o jumatate de dolar si se folosesc in foarte multe mancaruri,facand bucataria iraniana deosebita. Va dau o versiune usoara,cea traditionala dureaza mai mult. Am crescut cu succes si coriandru pe balcon asta vara. 1 cup = 1 cana de 200 ml

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 06.02.2011, 13:32
pup,papusele frumusele
la 15.06.2013, 22:56
Daaaa...nu poate fi decat grozav Miti!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking