Salata asiatica cu taitei si sparanghel cu glazura de miso

Postat de Satisfyyourcravings in Salate
6 Mai 2014 | 3678 vizualizari

Miso este o pasta obtinuta din boabe de soia fermentate si o ciuperca japoneza sau orez, ovaz etc, ce este folosita in supe sau sosuri. In functie de ingredientele folosite, durata si temperatura de fermentare, cantitatea de sare, varietate de ciuperca folosita si vasul in care se realizeaza fermentarea, miso poate fi alba, rosie sau mixta. Pentru aceasta reteta am folosit miso rosie care necesita o perioada de fermentare de pana la un an si are un gust mai intens si mai astringent.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 06.05.2014, 20:39
si eu vreau salataaaa
la 06.05.2014, 21:04
Super!!!
la 06.05.2014, 21:17
arata frumos
la 06.05.2014, 21:28
cam scumpa reteta ,dar sunt convinsa ca merita
la 06.05.2014, 21:50
la 06.05.2014, 21:52
Preparatele tale ma uimesc de fiecare data, cu tenta lor exotica si gustul putin obisnuit. Felcitari!
la 06.05.2014, 22:32
ce bine arata
la 06.05.2014, 22:35
bun bun
la 07.05.2014, 10:22
la 14.05.2014, 20:32
Chiar ca-mi place !!! As servi cu placere
la 23.05.2014, 13:32
minunat!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking