Salata calda cu lipii si humus

Postat de simona72 in Mancaruri de post
19 Apr 2014 | 5720 vizualizari

Stiu ca vi se pare putin cam mult sa le faceti pe toate in casa...dar contrar aparentelor toate se fac foarte repede. Este o masa de post plina de arome, care mie mi-a incantat papilele gustative. Doar musafirii mei au fost cam sceptici la inceput:)) dar s-au declarat multumiti la final.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 21.04.2014, 21:10
Multumesc pt urari si la fel iti doresc un Paste Fericit!
Te rog sa ma crezi ca doar incerc sa-ti dau sfaturi utile pt gatit; nautul se lasa la inmuiat cu bicarbonat de sodiu pt a se fierbe mai bine si datorita faptului ca produce balonari se adauga chimin macinat pt a atenua acest efect.
Aici se mananca f frecvent "hummus" si "foul" si f multi pacienti vin cu balonari si colici intestinale; aceasta este motivatia ca in bucataria araba se foloseste chiminul pe scara larga( si la mancarurile cu conopida si varza printre altele).
Asa cum ai spus sunt multe retete de hummus; preferata mea este hummus cu carne; daca mai mergi in Turcia sa comanzi ca e delicios.
De asemenea cele mai pricepute bucatarese in Orientul Mijlociu sunt libanezele.Ador restaurantele libaneze.
Si de obicei sunt draguta
O seara buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking