Salata cu carne de vitel si sfecla rosie

Postat de mihaelar63 in Salate
13 Mai 2016 | 5133 vizualizari

Sincer sa va spun am fost cam dezamagita de culoarea rozosin - turbat data de sfecla.  Culoarea ciudata [ imi pare mie ], a fost compensata din plin de gustul bogat si echilibrat al salatei per total. Am fiert carnea si cartofii in supa clara de legume si vitel. Carnea fiarta a fost mancata pe jumatate inainte sa ajunga in salata, asa ca am completat cu carnaciori. Ouale le-am folosit optional pentru ca s-au crapat la fiert din cele puse pentru vopsit de Pasti. Pentru ca ne-a placut mult am sa mai prepar aceasta salata, data viitoare doar cu carne de vita/ vitel .

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 13.05.2016, 17:12
la 13.05.2016, 21:18
la 14.05.2016, 11:10
Interesant!
la 23.05.2016, 20:59
faina salatica

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking