Salata de bame

Postat de SanatateAcasa in Salate
16 Mar 2012 | 6000 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 16.03.2012, 22:43
Vreau si eu imi place
la 16.03.2012, 22:53
bame ,sincer nu am mancat niciodata
la 16.03.2012, 23:04
Interesant
la 16.03.2012, 23:10
la 16.03.2012, 23:37
foarte bune, dar cred ca le prefer cu sos
la 17.03.2012, 00:27
la 17.03.2012, 01:19
imi plac
la 17.03.2012, 08:40
O reteta apetisanta, dar bamele trebuie lasate mai mult de cateva minute la fiert; in tarile arabe bamele se calesc putin in ulei de masline cu ceapa taiata marunt si usturoi si abia apoi se fierb cca 20 de minute in apa lasata de rosiile decojite si taiate marunt care se adauga dupa ce bamele au luat o culoare aurie; astfel se inlatura putin din substanta mucilaginoasa pe care o contin bamele; mie imi place cu rosii aceasta salata.
O zi buna!
la 18.03.2012, 13:11
arata bine
la 18.03.2012, 20:37
la 19.03.2012, 07:29
la 19.03.2012, 13:40
N-am mancat pana acum.. Dar arata foarte bine!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking