Salata de bame
Postat de SanatateAcasa in Salate 16 Mar 2012 | 6000 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 16.03.2012, 22:43
Vreau si eu imi place
la 16.03.2012, 22:53
bame ,sincer nu am mancat niciodata
la 16.03.2012, 23:04
Interesant
la 16.03.2012, 23:37
foarte bune, dar cred ca le prefer cu sos
la 17.03.2012, 01:19
imi plac
la 17.03.2012, 08:40
O reteta apetisanta, dar bamele trebuie lasate mai mult de cateva minute la fiert; in tarile arabe bamele se calesc putin in ulei de masline cu ceapa taiata marunt si usturoi si abia apoi se fierb cca 20 de minute in apa lasata de rosiile decojite si taiate marunt care se adauga dupa ce bamele au luat o culoare aurie; astfel se inlatura putin din substanta mucilaginoasa pe care o contin bamele; mie imi place cu rosii aceasta salata.
O zi buna!
la 18.03.2012, 13:11
arata bine
la 19.03.2012, 07:29
la 19.03.2012, 13:40
N-am mancat pana acum.. Dar arata foarte bine!
COMENTEAZA