Salata de icre de crap
Postat de miha in Aperitive / Garnituri 5 Mai 2010 | 12403 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 05.05.2010, 00:09
eu asteptam ceva dulce si tu ce imi dai aicinu-i corect
la 05.05.2010, 00:21
Hai ca iti dau si desert.
la 05.05.2010, 00:39
delicioase!!! 5 furculite!!!
la 05.05.2010, 00:53
Multumesc Vero!
la 05.05.2010, 10:39
uite ca mi-ai dat o idee.............sa fac si eu..............frumoase si tare gustoase...............
la 05.05.2010, 11:43
Foarte bune icrele de casa ,mie mi s-a intamplat ceva ciudat sambata cand am facut,si fac foarte des icre.Le-am batut de erau tepene si cat am tocat ceapa ,surpriza nu erau taiate ci apa ,asa de moi se facuse.De ce ?nu imi explic.
la 05.05.2010, 19:17
eu nu ma impac cu icrele proaspete.....ca nu imi ies niciodata tari...si nu integ de ce, doar daca le pun gris, dar fara....nu imi ies niciodata cum trebuie..... am mancat pe la altii fara gris si sunt delicioase, dar eu sunt antitalent la capitolul asta....
la 05.05.2010, 21:31
bune icrele,mama face din icre la cutie le amesteca cu gris si cu ulei
la 05.05.2010, 21:41
madi, ca sa nu ai probleme, nu faci icrele in ziua in care cureti pestele, niciodata. Ele trebuiesc lasate 2-3 zile cu sare, astfel dispare si zeama care se lasa din ele. Iar daca pui putina sare de lamaie de la inceput ( si eventual o felie de paine inmuiata in apa si scursa ) nu are cum sa nu-ti iasa.
la 05.05.2010, 21:59
Cu felia de paine iti ies sigur,eu pun de la inceput o felie de paine (miezul)inmuiata si stoarsa bine .Mi-au iesit mereu mai putin sambata dar cred ca uleiul a fost devina .
la 05.05.2010, 23:25
Multumesc Ina.
la 09.05.2010, 13:50
ina...multumesc pentru sfaturi..... o sa incerc , desi nu ma trage inima, mi+e sa nu dau kix din nou.....
COMENTEAZA