Postat de panacris in Salate 12 Iul 2013 | 10952 vizualizari
Cred că nu există persoană, cel puțin din România, să nu-i placă salata de vinete;) Cu ajutorul vasului Zepter, am copt rapid și sănătos vinete pentru salată! ;)
la 14.07.2013, 18:55 Mor dupa salata de vinete, in orice varianta. Dar gustul de scrum si foc deschis u il pot regqsi decat daca pun vinetele pe grill. Oricum, originala metoda!
la 14.07.2013, 21:09 Foarte buna
la 15.07.2013, 08:29 Danakarin, și eu fost scpeticăinițial, dar, culmea, chiar au gust de scrum și foc deschis, chiar dacă se coc sub capac!
la 07.09.2013, 09:41 Te rog spune-mi cum cureti vasul dupa pt ca raman niste pete negre pe care nu le pot scoate nici cu pasta speciala de la zeptter
la 07.09.2013, 10:27 Bună d_madisor, am curățat vasul cu pasta specială de la Zepter și un burete mai dur Trebuie să freci cu multă încredere, dar atenție, poate ai dat focul prea tare de s-a ars vasul