Salata de vinete cu maioneza
Postat de RODIMUR in Salate 13 Mai 2017 | 3655 vizualizari
Salata de vinete este un aperitiv ușor de făcut, economic și răcoros, iar maioneza îi dă un gust mai plăcut, mai onctuos, mai puțin aspru.
De mulți ani eu nu mai pun ceapă în salata de vinete, ci usturoi, ceea ce o face mai bună și îi dă un gust aparte.
Rețetă pentru picnic (și nu numai!)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 13.05.2017, 21:26
Mulțumesc, Motănel, pentru susținere!
la 13.05.2017, 21:44
Buna!!! Si eu pun usturoi , mai putina maioneza
la 13.05.2017, 22:06
Așa-i că e mai bună cu usturoi? Mie mi se pare că are un gust aparte... Eu pun întotdeauna maioneză, decât să pun ulei pur și simplu, pentru că e mai fină... Dar știu multe persoane care o fac simplă, cu ceapă și ulei... Gusturile diferă și nu se discută! Oricum, mă bucur că iarăși avem un punct comun!
la 13.05.2017, 23:24
Si eu fac cu maioneza, fara usturoi!
la 13.05.2017, 23:37
Bine, Mirela! Mai urmează să încerci într-o zi cu usturoi, să vezi dacă-ți place. Nu-i obligatoriu, doar dacă ești curioasă și dacă-ți place usturoiul...
la 14.05.2017, 09:38
Delicioasă!
la 15.05.2017, 07:59
Rar fac cu maioneza, pentru ca mi se par mai grele pentru fiere, dar imi plac In schimb, nu prea-mi plac cu usturoi pentru ca le schimba complet gustul
la 15.05.2017, 08:13
Da, așa este, cine are probleme cu ficatul, are și multe restricții... Eu numai în post prepar vinetele fără maioneză, dar mi se par cam aspre, uneori chiar amare, sau iuți. De aceea cred că maioneza le face mai fine. Iar usturoiul în cantitate mică, nu acoperă gustul vinetelor. Tot așa putem spune că și ceapa le acoperă gustul, mai ales că se pune în cantitate mai mare decât un cățel de usturoi. Oare există persoane care le prepară simple, fără ceapă, usturoi sau maioneză? Și ce gust au, numai cu sare și ulei? Sau chiar și fără ulei? Cred că sunt fade, dar e de încercat, ca să ne lămurim...!
COMENTEAZA