Salata de vinete (varianta "healthy")

Postat de stelisteliana in Salate
15 Sep 2013 | 2750 vizualizari

Eu coc vinetele la cuptor pe o foaie de copt sau pe ceva din inox care se curata mai usor cu un burete de sarma. Prefer vinetele lunguiete pentru ca mi se pare mie ca au mai putine seminte decat cele grase si mai rotunde. In orice caz vinetele trebuie sa aiba coaja lucioasa, sa fie tari si elastice. Fac cateva intepaturi subtiri in ele ca sa nu explodeze si sa murdareasca tot cuptorul. Stiu ca se spune ca se amarasc dar eu le las afara sa se raceasca si sa se scurga si le fac si peste 2 zile si sunt bune, nu arata oxidate asa cum m-a avertizat mama.

Inapoi la reteta

Comentarii (2)

la 15.09.2013, 19:14
Bine ai venit
la 15.09.2013, 21:38

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking