Salata delicata - colorata

Postat de mihaelar63 in Retete Delikat
13 Aug 2018 | 2660 vizualizari
Salata delicata - colorata

 "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"  Am eu un cufar fermecat cu condimente Delikat.  Am cautat prin el si am gasit asezonare potrivita si pentru salata ce urmeaza. Nume n-are ca am folosit si eu ce am avut pe langa casa.  Toate ingredientele sunt de obicei in asa zisul ,,Kit de supravietuire  in caz de urgenta ". Adica te grabesti si nu ai gatit nimic sau ai musafiri!  In 10 minute colorata este gata :d

Ingrediente

  • 300 gr muschi file de porc, condimentat
  • 300 gr mazare verde fiarta
  • 300 gr porumb dulce [ din conserva ]
  • 300 gr ciuperci taiate [ din conserva ]
  • 5 ridichi rosii
  • 3 linguri ulei masline
  • 2 linguri mustar frantuzesc cu bobite intregi
  • 2 linguri zeama lamai eproaspat stoarsa
  • 1 lingura ierburi de gradina
  • sare de Himalaya

Mod de preparare

  1.  Muschiuletul file de porc se taie cubulete.
  2. Ridichile se feliaza.
  3. Boabele de porumb se clatesc cu apa rece si se scurg de excesul de lichid.
  4. Ciupercile se clatesc de asemenea cu apa rece si se scurg.
  5. Eu aleg intotdeauna ciuperci la borcan. Macar vad cat de cat cum arata.
  6. In bolul de salata se amesteca ierburile de gradina de la Delikat cu ulei, zeama de lamaie si mustar.
  7. Deasupra se pune mazarea, porumbul, ciupercile, ridichile si cubuletele de muschiulet. Sarati usor.
  8. Omogenizati totul, amestecand cu grija.
  9. Gustati si sarati sau acriti daca mai este necesar.
  10. Pastrati salata la rece pana in momentul servirii.

                            Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata delicata - colorata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu ficatei de pui

Postat de rocsi_1612

Placinta cu ficatei de pui

Aluatul: Drojdia o frecati cu zaharul pana se dizolva. Cerneti faina intr-un bol, presarati sare. Adaugati drojdia dizolvata, amestecati, apoi incorporati oul. Turnati laptele treptat,...

Citeste continuarea

Tort Paccheri cu carne

Postat de panacris

Tort Paccheri cu carne

Ceapa curățată și tocată mărunt se călește în puțin ulei de măsline și apă. Între timp carnea tocată se asezonează cu condimentele pentru chiftele de la Delikat, sare,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.08.2018, 21:05
Arata super!
la 13.08.2018, 21:13
Culoare și savoare în salatiera ta!
la 13.08.2018, 21:24
Buna!
la 13.08.2018, 21:39
Ce armonie de culori în farfurioara ta, Mihaela...!
la 13.08.2018, 22:20

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking