Salau bonne-famme

Postat de ianculubita in Salau
29 Mai 2011 | 7076 vizualizari

A intrebat o fata pe fb cum se face aceasta reteta,Radu a raspuns,mi s-a parut interesanta si am facut-o;am ramas total dezamagita,nu de reteta,este grozava si va recomand;am ramas dezamagita de produsele pe care le cumparam;din comoditate,nu am luat salau proaspat sa-i scot eu fileul,am luat file congelat;l-am lasat sa se decongeleze,nu se mai termina lasand apa iar la prajit,pur si simplu s-a topit;va prezint reteta,salaul nu se vede si nu va recomand sa cumparati asa ceva.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 29.05.2011, 16:44
la 29.05.2011, 16:46
excelent
la 29.05.2011, 16:52
bun
la 29.05.2011, 17:11
Hai ca esti dulce: " va prezint reteta, salaul nu se vede " ))
Eu te cred ca-i delicioasa reteta
la 29.05.2011, 17:30
la 29.05.2011, 17:38
la 29.05.2011, 18:25
La fel am patit si eu cu pestele congelat! Pe ambalajul pestelui congelat scrie "glazura de gheata cca. 30%", de atunci cumpar doar peste proaspat. Oricum reteta e buna si o voi testa cu peste proaspat.
la 29.05.2011, 18:34
Pai da mai Ina fata mea,ce sa fac daca s-a topit,inseamna ca nu se vede bucata care trebuia;nu asa???
la 29.05.2011, 18:43
Mie mi s-a intamplat cu pangasius
la 29.05.2011, 21:30
Cred ca totusi e tare bun
la 29.05.2011, 22:35
la 30.05.2011, 09:30
la 30.05.2011, 09:31
Bun trebuie sa fie! imi plac solnitele tale ...frumoase mai sunt!
la 02.06.2011, 23:40

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking