Saleuri din cartofi cu chimen

Postat de cristina1985 in Aperitive / Garnituri
11 Ian 2015 | 2670 vizualizari

In reteta scrie sa fierbi cartofii, dar nu spune cum anume. Eu I-am decojit (apoi I-am cantarit) , i-am taiat bucatele si i-am fiert in apa.Aluatul a iesit cam moale, in sensul ca nu se puteau face bastonase din el , dar au fost bune la gust.De aceea am folosit forme de fursecuri. Mi-au iesit 62 de saleuri.

Inapoi la reteta

Comentarii (3)

la 12.01.2015, 00:10
la 12.01.2015, 09:03
Interesant
la 12.01.2015, 10:49
Faine mai sunt!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking