Saltimbocca alla Romana cu varză de Bruxelles

Postat de danakarin in Vita
11 Ian 2012 | 4272 vizualizari

De mult mi-am tot propus să realizez reţeta asta. Însă de fiecare dată a intervenit câte ceva şi am amânat. Ba nu am avut carne de viţel, ba nu am avut salvie, ba nu am avut pentru cine s-o fac. Pentru Saltimbocca alla romana exista o reteta oficial recunoscuta de asociatia Federazione Italiana Cuochi , la aceasta am recurs eu, si vreau sa v-o impartasesc si voua. Garnitura poate fi aleasa dupa voie, mi mi s-a parut ca varza de Bruxelles se potriveste foarte bine.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 11.01.2012, 08:53
ce reteta faina e de retinut
la 11.01.2012, 10:56
la 11.01.2012, 11:02
bun bun!!!
la 11.01.2012, 11:21
place
la 11.01.2012, 11:29
bun imi place
la 11.01.2012, 11:42
f bune sunt
varza de bruxelles eu nu am papat niciodata...ma tot gandeam sa fac, dar nu aveam nici o reteta pt a le gati...poate am sa le incerc si eu facute asa...
la 11.01.2012, 11:48
la 11.01.2012, 13:04
eu servesc o portie!
la 11.01.2012, 19:39
Va multumesc tuturor pentru aprecieri !
la 11.01.2012, 23:34
arata bine
la 14.01.2012, 19:01
super
la 15.01.2012, 17:53
Multzumesc, mamaie ! :-) !
la 11.04.2012, 21:33

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking