Saltimbocca cu capere si verzisoare de Bruxelles

Postat de Sidy in Porc
5 Feb 2013 | 4177 vizualizari

Saltimbocca se face de obicei din carne de vitel, dar aveam un cotlet de porc atat de frumos ca era pacat de el sa nu-l fac astfel. Se face atit de repede si este atat de buna aceasta mancare, incat cu siguranta o voi repeta de mai multe ori ,iar verzisoare de Bruxelles sunt o garnitura nesperat de buna.. Din pacate verzisoare la noi nu sunt atat de apreciate, pe cat merita. Dupa cum ii spune si denumirea "saltimbocca "= sare in gura...deci este o mancare mirifica. Incercati si nu veti regreta....

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 05.02.2013, 20:07
Bravo, Sidy, arata minunat, si mie imi place varza de bruxelles!
la 05.02.2013, 20:08
Mmmm bun bun!
la 05.02.2013, 20:53
Mai este ceva, am venit si eu, delicioasa.
la 06.02.2013, 05:31
Foarte fain arata.
la 07.02.2013, 10:14
Cred ca ma duc sa-mi cumpar ce trebuie si chiar astazi fac si eu. Arata prea delicioasa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking