"Sambusek" cu carne-specific arabesti

Postat de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri
5 Mai 2011 | 9475 vizualizari

Sambusek( sau sambousek, sau samboosek) sunt niste placite de aluat prajite in ulei foarte populare in tarile arabe, un aperitiv nelipsit de la restaurantele cu profil arab. Aluatul se poate pregati acasa( margarina de palmier le da o aroma deosebita) sau se pot cumpara de gata proaspete sau congelate la supermarket. Se umplu cu telemea, carne macinata, cartofi condimentati,vegetale.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 06.05.2011, 08:13
Mena
Anamaria Dar esti oricand bine venita la masa mea
LUK
la 06.05.2011, 10:44
gustos
la 06.05.2011, 16:12
la 07.05.2011, 07:45
Eduard
Cristiana_Dana
la 08.05.2011, 08:00
delicios
la 08.05.2011, 22:28
mamaieelena

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking