Sambusek cu telemea de oaie si za’atar

Postat de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri
8 Ian 2011 | 8676 vizualizari

Sambusek( sau sambousek, sau samboosek) sunt niste placinte de aluat prajite in ulei foarte populare in tarile arabe, un aperitiv nelipsit de la restaurantele cu profil arab. Aluatul se poate pregati acasa( margarina de palmier le da o aroma deosebita) sau se pot cumpara de gata proaspete sau congelate la supermarket. Se umplu cu telemea, carne macinata, cartofi,vegetale.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 08.01.2011, 09:24
frumos arata!
la 08.01.2011, 09:24
excelent aperitiv
la 08.01.2011, 09:28
vreau si eu un crontz ,doua trei ...tot platoul
la 08.01.2011, 10:45
Mihaela cata munca ai facut tu aici pentru asa bunatati
la 08.01.2011, 12:45
Vai!!! Ma zapacesti de tot cu bunatatile astea orientale!!!! Grozave!!!!!!!!!!!!!
la 08.01.2011, 12:45
la 08.01.2011, 16:10
la 08.01.2011, 20:30
Foarte bun
la 09.01.2011, 00:33
la 09.01.2011, 10:11
ce bune
la 09.01.2011, 17:02
cred sa-s buuuune
la 09.01.2011, 18:51
Multumesc

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking