Samosa cu naut

Postat de alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri
17 Mai 2012 | 4789 vizualizari

Pateurile samosa sunt foarte populare in India, consumate in mod traditional ca simple gustari. De obicei sunt prajite in baie de ulei, dar pot fi pregatite si la cuptor, daca sunt stropite cu o cantitate generoasa de unt topi. Pateurile samosa au diverse umpluturi, clasicul amestec de legume cu carne de miel, mazare si cartofi, dar varianta cu naut e de departe cea mai delicioasa.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 17.05.2012, 18:44
Delicios!
la 17.05.2012, 19:03
la 17.05.2012, 19:38
Interesant
la 17.05.2012, 20:07
la 17.05.2012, 20:18
la 17.05.2012, 20:27
deci la asta "proiectai " tu
la 17.05.2012, 20:36
Bravo pentru preparatele tale!
la 17.05.2012, 20:43
Super!
la 17.05.2012, 22:31
la 18.05.2012, 12:51
Super idee am pus reteta la favorite,arata excelent
la 18.05.2012, 13:51
Foarte bine arata!
la 19.05.2012, 23:55
Ce reteta minunata! Sunt perfecte si cu asemenea ingrediente ...topitoare! Felicitari
la 04.12.2012, 20:36
imi place la nebunie reteta asta!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking