Sandvici cu icre daneze si ou

Postat de mihaelar63 in Sandvisuri
14 Mar 2018 | 4049 vizualizari

 Rar servesc sandviciuri. Singura explicatie este ca ocolesc consumarea painii.  Am primit de la fiul meu o cutie de icre daneze. Icrele daneze sunt icre de culoare neagra de capelin. Caplelinul este un peste migrator ce inoata in ape maritime mai reci, nordice. Stiu ca carcotasii vor incepe: degeaba ocolesti painea si consumi icrele acestea cu continut mare de colesterol, care conservate, mai au si o gramada de sare. Plus unt, plus ou !!!!  Eu zic ca 15-20 gr icre daneze pe an, nu pot face rau. Asta, asa, de pofta ! Daca serviti sandviciul intr-o zi cu dezlegare la peste se prepara cu o margarina de calitate si fara ou.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 17.03.2018, 02:11
Katty , important sa nu fie prea des
la 17.03.2018, 02:11
Motane
la 17.03.2018, 02:11
Buni , cam da
la 20.03.2018, 22:10
Minunat Mihaela! Cred ca danezii nu-si fac probleme daca mananca chiar si saptamanal!
la 21.03.2018, 11:14
Foarte apetisant!
la 21.03.2018, 11:34
Ruxy , cred ca danezii nu-si fac probleme de felul lor

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking