Sandvis bavarez

Postat de mitinita in Sandvisuri
9 Apr 2014 | 3535 vizualizari

De ce bavarez? Pentru ca am folosit o chifla care se face din acelasi aluat ca si covrigii bavarez,deci e o chifla bavareza. Am mai incercat combinatia asta,deja este unul dintre sandvisurile noastre preferate.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 09.04.2014, 21:43
la 09.04.2014, 21:52
la 09.04.2014, 21:55
Bun si asta!
la 09.04.2014, 22:38
gata mai cu sendisurie ca s-a terminat concursul faceti si voi ceva mancare
la 09.04.2014, 22:56
Sylvia,eu aveam impresia ca se posteaza automat si aici ) Mancare nu prea facem ,ca am intrat la dieta. Asa-i Meri?)
la 10.04.2014, 09:02

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking