Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte

Postat de Bucataras in Sandvisuri
28 Sep 2020 | 750 vizualizari

Am pregatit un sandvis cu muschiulet de porc, sos pesto si legume coapte, un sandvis plin de culoare, arome si texturi, numai bun pentru un pranz sau o cina rapida. Cu o zi inainte pusesem la cuptor un muschiulet de porc cu usturoi si sos de rosii, iar azi deja toata lumea stramba din nas. Cunoasteti toti senzatia... Mi-a venit ideea sa combin carnea ramasa cu niste legume coapte, puse la borcan cu usturoi si ulei de masline intr-o nebunie de sandvis.  Imediat va povestesc si cum l-am pregatit.   

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 28.09.2020, 19:34
la 28.09.2020, 20:06
Foarte bun!
la 28.09.2020, 20:31
Yammi!
la 28.09.2020, 20:37
Gustos sandviș...!
la 28.09.2020, 20:38
Super bun si consistent, iar muschiuletul de porc a devenit preferatul meu de ceva timp!
la 28.09.2020, 21:08
Gustos!
la 28.09.2020, 21:31
la 28.09.2020, 22:39
Aoleu, ce-i aici
la 29.09.2020, 09:44
Delicios!
la 29.09.2020, 10:19
Bun de luat pe trasee montane
la 29.09.2020, 10:53
Gustos!
la 29.09.2020, 19:37
Bun!
la 29.09.2020, 19:42
Ce bine arata!
la 29.09.2020, 21:53
la 04.10.2020, 09:31

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking