Sangeroasa Maricica

Postat de Mutulica in Cocktail
28 Mai 2016 | 3144 vizualizari

In tineretea mea imi placea mult sa beau Bloody Mary si din cauza ca restaurantele decente din Fetesti nu aveau suc de rosii, am ajuns sa beau intr-o bomba din Piata Centrala a orasului, aflata intr-un loc numit Lipscani - o ulita inghesuita care era pentru fetestenii anilor 90  la fel de animata ca strada cu acelasi nume din Bucuresti.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 28.05.2016, 20:37
Buna seara!Nevasta-mea s-a declarat multumita doar de prima parte a povestii si a spus ca o plictiseste partea a doua , despre fosta mea sefa.Va rog sa-mi ziceti daca este asa , ca sa o sterg.
la 28.05.2016, 21:10
Eu mă gândeam la Maricica mea ) Mașina de făcut pâine Nooo, acum teaba cu șefa, nush ce să zic Nu-irău să o lași, poate undeva, cândva va afla și ea adevărul Oricum Blody Maryy, ăsta neaoș, o să-l probăm și noi
la 28.05.2016, 21:11
Mersi pentru sfat!
la 28.05.2016, 21:18
Aş zice în următorul fel, adevărul, întâmplările, amintirile nu trebuie şterse.
la 28.05.2016, 21:35
saru-mana , Zamfira!
la 28.05.2016, 22:00
Nu cred ca trebuie sa stergi nimic, asa ai simtit in momentul in care ai scrie, e bun scris.Bune sau rele intamplarile din viata fiecaruia nu trebuiesc uitate, fac parte din viata. Cat despre ''caracaletoasa bautura'' habar nu am ce sa zic, ca eu sunt cam antibautura, nu ma pricep si nici nu prea imi place nimic din acest ''domeniu''....
la 28.05.2016, 22:18
la 28.05.2016, 22:38
Nu sterge nici un cuvant, Costele. Povestea este totul
la 28.05.2016, 22:47
Multumesc mult
la 29.05.2016, 08:44
Mare pisicher ) imi place sucul de rosii simplu...chiar beau destul de des!
la 29.05.2016, 10:23
Saru-mana , Simona!
la 31.05.2016, 23:35
Un unchi de al meu avea o reteta reinventata Adica pita cu unsoare pe deasupra cu pasta de rosii si ceapa verde taiata . Obligatoriu insotita inainte si dupa de un paharel de tarie Noi copii renuntam la partea lichida si ne parea cel mai bun sandvici de pe lume . Parizerul era pe cartela
P.S.- .... asa , lasa povestea , dar mai pe scurt ,. Se dezechilibreaza centrul de greutate culinar al esentei ) .
la 01.06.2016, 07:01
saru-mana. Mihaela, mersi mult pentru sfat!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking