Sapca de cazac

Postat de babi5 in Prajituri
27 Sep 2013 | 17167 vizualizari

Aceasta reteta de prajitura o am de la vecina surorii mele,nu am facut-o tare de mult si nu mai tineam minte dimensiunea tavii pentru ca sa pot sti cita materie prima trebuie sa folosesc,asa ca am mers la "bijbiiala", vorba vine fiindca tava mea este mare 45./35 . Am mers pe reteta originala si la final trebuia sa mai coc un blat,fiindca reteta este pentru tava mica.Este o prajitura delicioasa . Denumirea cred ca vine de la faptul ca atunci cind prajitura este buna pentru taiat ,zice in reteta ca trebuie taiata cu o forma rotunda . Eu am ramas la varianta clasica de patrat sau dreptunghi pentru ca prima data cind am facut-o am respectat intru totul reteta si taind-o cu o forma rotunda am pierdut mult din prajitura (adica au ramas multe coturi ca de mincat s-a mincat si asa )

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 27.09.2013, 17:44
la 27.09.2013, 17:45
la 27.09.2013, 18:33
nadea68
la 27.09.2013, 18:34
angyb
la 27.09.2013, 18:52
la 27.09.2013, 20:47
deyutzky
la 27.09.2013, 20:55
O bunatate
la 27.09.2013, 22:10
Am favorizat-o,Mala
la 27.09.2013, 22:42
Ce prajitura buna ai adus, Mala!
la 28.09.2013, 08:45
Rocsi sa stii ca este buna ,buna
la 28.09.2013, 08:46
Crisulina este foarte buna..
la 28.09.2013, 08:48
Merisor am rasfoit prin caetul cu povesti si am cautat sa fac ceva si repede ,nu am mai facuto tare de mult este buna buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking