la 28.03.2011, 19:33 salutare! bun venit! bine-ai sosit si ne-ai uimit
la 29.03.2011, 00:03 Felicitari din tot sufletu minunat
la 29.03.2011, 00:11 nu mananc peste decat file dar ce-ai facut tu arata super si sigur e gustos
la 29.03.2011, 07:55
la 29.03.2011, 14:38 Ador pestele,saramura este preferata mea.Am leshinat de pofta langa pozele astea,felicitari,arata senzational
la 29.03.2011, 14:54 Excelent arata
la 07.04.2011, 14:28 fff bun deja nu mai am cuvinte
imaginile....
la 07.04.2011, 16:54 Multam! multam tuturor. Pare cam incarcata dar va asigur ca nu e chiar de aruncat
la 07.04.2011, 19:49 buna tare ,cam tarziu am vazut o
la 08.04.2011, 15:39 Niciodata nu e prea tarziu, decocamdata e post
la 17.04.2011, 14:31 Ma bag din nou in seama cu reteta asta. Gata, ca astazi se poate manca peste...am gatit ceva asemanator dar cu crap in loc de caras. Recomand scrumbia, mai ales acum ca este sezonul ei...scrumbia romaneasca de Dunare.
la 06.05.2011, 15:54
la 15.05.2011, 14:32 mmm..n-am mai mancat de mult saramura de peste..e o reteta sooper...am sa o incerc..dar cand o sa cumpar peste..
la 15.05.2011, 15:02 Carla multumesc. Sper sa va placa imperecherea asta dintre 2 soiuri de peste...carashelul e mai comun...dar scrumbia de Dunare...e mai "pretioasa"...isi arata coada mai mult primavara ...asa ca tre sa profitam de coada ei cand se gaseste in galantarele cu gheatza de la peshtiucarie
la 18.04.2015, 13:34 Acum fierbe saramura, iar scrumbia e pe grătar Mulțumesc pentru inspirație