Saratele

Postat de Julie in Aperitive / Garnituri
23 Mai 2010 | 5482 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 23.05.2010, 09:36
ce-ar merge acu' acu'.
la 23.05.2010, 10:32
bune de rontait oricand....si oricate...
la 23.05.2010, 11:14
ce mult imi plac
la 23.05.2010, 11:22
Hai ! Va astept sa rontaim impreuna! Si asa azi e sarbatoare si am inchis usa la bucatarie! Azi nu gatesc!
la 23.05.2010, 11:28
la 23.05.2010, 18:43
pot sa fur macar una mica si pun la schimb 5 furcu?super bine arata
la 24.05.2010, 08:14
Poti fura mai multe Nadina!
Multumesc pentru furci!
la 10.11.2010, 09:29
arata delicioase.
am o nelomurire, aluatul nu se lasa la crescut? iar drojdia de care sa fie, granule sau proaspata?
multumesc
o zi deosebita si 5 furculite de la mine!!
la 13.11.2010, 21:25
Marty,eu am folosit drojdie proaspata.Aluatul creste normal, de ce sa se lase? Multumesc de furcu

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking