Sardine marinate a l’escabeche

Postat de ctlina in Peste
31 Iul 2022 | 4012 vizualizari

Marinata 'à l’escabèche' este o marinata facuta cu un amestec din otet si ulei. Este un cuvant care vine din limba catalana escabetx, iar originea lui vine din limba persana    « mancarica cu otet ».  Aceasta marinata este foarte des folosita astazi pentru pestii macrou si sardine sau pentru legume. https://www.blogulluicatalina.com/2021/08/sardine-marinate-lescabeche.html  

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 31.07.2022, 22:00
Delicioase!
la 31.07.2022, 22:40
Ce bine este cand ai materie prima de calitate si proaspata !!!
la 31.07.2022, 23:14
la 01.08.2022, 08:09
la 01.08.2022, 10:58
Bune!
la 01.08.2022, 21:18
Adauga comentariu...
la 03.08.2022, 21:14
Aici e cu parlevu francaise
la 04.08.2022, 18:02

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking